Restoran Stare Staze

Restoran Stare staze je mjesto gdje se tradicionalna jela serviraju na moderan način uz čašu vrhunskog vina u toplom i ugodnom ambijentu. Naša domaća hrana inspirirana je istarskom kuhinjom i pripremljena je od najkvalitetnijih sastojaka, kako bi se osiguralo da svako jelo bude ukusno i nezaboravno.

U ponudi imamo velik broj mesnih i ribljih specijaliteta od kojih možemo izdvojiti su: istarski pršut, carpaccio od boškarina, domaća istarska tjestenina poput fuža, njoka i raviola, jela od tartufa i ostale istarske delicije te jela od ribe i morskih plodova. Naša su jela spravljena u duhu modernog kulinarstva jer želimo da naša gastronomska ponuda pruža nešto novo, kako za oko, tako i za nepce.

Nadaleko poznati specijaliteti kuće su i deserti poput krafa i sladoleda od tartufa spravljeni od domaćih namjernica u modernoj interpretaciji. Spoj tradicionalnih elemenata s modernim prisutan je i u interijeru restorana što ga čini toplim i ugodnim ambijentom za proslavu krštenja, godišnjica, pričesti i krizmi, rođendana te organizaciju team buildinga s Vama važnim ljudima.

Neka vam restoran Stare Staze postane nezaobilazna destinacija u Istri, gdje ćete istinski uživati u našim specijalitetima!

Rezerviraj stol

Naše delicije

Interijer i eksterijer